Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytin yerken görmek

Rüyada zeytin yerken görmek

Rüyada zeytin yerken görmek meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, işlerin yoluna gideceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada zeytin yerken gördüyseniz:

  • Üzerinde çalışılması gereken evrak işlerinize hızlıca zaman ayırıp ardından diğer işlere geçiş yapabilirsiniz.

Rüyada siyah zeytin yerken görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada zeytin yerken görmek işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, yapılan bazı işlerin sıkıntılı bir duruma gireceğine delalettir.

Rüyada zeytin ezmek yakın bir zamanda kalbine göre birisini bulacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada zeytin topladığını görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada zeytin ikram etmek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, huzur ve kazanç getireceğine, sıhhat ve moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil ve siyah zeytin görmek umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine ve hayatı doyasıya yaşama şansına sahip olacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlanmış zeytin görmek geçim derdinin olmayacağına, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet eder.

Rüyada zeytinyağ yemek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, servet sahibi olacağına, endişelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments