Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni yer görmek

Rüyada yeni yer görmek

Rüyada yeni yer görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine ve sosyal hayatında endişe ve korku içinde olacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, geçim derdinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni yer gördüyseniz:

  • Doğru seçimleri yapabilmek için bilgi sahibi olmanız gerekiyor.

Rüyada yeni ev yerleştirmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeni eve yerleştiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, işlerin başına geçeceğine, ailede rızık yokluğuna düşeceğine inanılır.

Rüyada yeni bir iş yeri görmek rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntı çekeceğine, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir yere gitmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni bir yer keşfetmek sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni yer görmek kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yeni bir yer görmek kısmetlerinin her daim açık olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine delalet eder.

Rüyada yeni bir yere tayin olmak sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments