Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek hayatı ile ilgili hem yeni planlar yapacağına, çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, neredeyse kahrolacağına ya da işlerinin gittikçe iyileşmeye başladığı bir dönemde düşmanlarının yapacağı bir kötülük yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada işlemeli yatak örtüsü gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Rüyada işlemeli yatak örtüsü görmek aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, çok sevileceğine, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada işlemeli masa örtüsü görmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına yorulur.

Rüyada işlemeli örtü görmek her zaman hakkına sahip çıkacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada nikah işlemleri yapmak çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, zor günlerden geçeceğine, bu ağır havanın bir an önce dağılması için Allah’a yalvaracağına tabir olunur.

Rüyada işlemeli sandık görmek yüzüne kan geleceğine, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz işlemeli elbise görmek kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada işlemeli altın yüzük görmek gücünün ve şansının yaver gideceğine, beklenmedik bir zamanda meydana gelen güzel bir gelişmenin yeni iş olanakları sağlayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına işaret eder.

Rüyada işleme işlediğini görmek ihanet dolu bir işe girileceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments