Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli yatak çarşafı görmek

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek rızkının genişleyeceğine, aile saadetinin artacağına, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, depresyona gireceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Rüyada kirli yatak çarşafı gördüyseniz:

  • Fazla gurur nedeniyle yüksek bedeller ödeyebilirsiniz.

Rüyada kirli yatak çarşaf görmek göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına işarettir.

Rüyada kirli yatak çarşafı görmek tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına delalettir.

Rüyada beyaz kirli çarşaf görmek ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Rüyada kirli çarşaf yıkamak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına yorulur.

Rüyada kirli çarşaf görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Rüyada beyaz çarşaf ve yatak görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yatak çarşafı düzeltmek kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, kötü kimselerin ağına düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments