Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek

Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek

Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek işlerini sabırla yoluna koyacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, yarar getireceğine, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada siyah ve beyaz kurt gördüyseniz:

  • Harekete geçerek yüklerin veya baskıların sizi yıldıramayacağını herkese gösterebilirsiniz.

Rüyada siyah beyaz kurt görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, hayatının afiyette geçeceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine delalettir.

Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına inanılır.

Rüyada siyah kıl kurdu görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kurtçuk görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine delalet eder.

Rüyada siyah küçük kurt görmek adının ülke dışında yayılacağına, de zenginliğe kavuşacağına, hayırlı kapılara ulaşacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu siyah üzüm görmek dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah kurt köpeği görmek elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, rızkın çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments