Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz kurt görmek

Rüyada siyah beyaz kurt görmek

Rüyada siyah beyaz kurt görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, gözünün yaşını sileceğine, gelirini de büyük oranda arttıracağına, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine inanılır.

Rüyada siyah beyaz kurt gördüyseniz:

  • Hep birlikte hareket etme arzusundasınız.

Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek dertleri biteceğine, her zaman sevgi göreceğine, işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına inanılır.

Rüyada siyah beyaz kurt görmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu siyah üzüm görmek birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, önemli kişi haline geleceğine, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada siyah küçük kurt görmek içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, belaya ve derde düşeceğine, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Rüyada siyah kurt köpeği görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, gösterilen sabrın tükeneceğine, bekarların evlenmesi için ön ayacak olunacağına yorulur.

Rüyada siyah kurt köpek görmek statü atlayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada siyah kurt görmek iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına işaret eder.

Rüyada büyük siyah kurt görmek aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments