Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kıl kurdu görmek

Rüyada siyah kıl kurdu görmek

Rüyada siyah kıl kurdu görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemin sona ereceğine, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah kıl kurdu gördüyseniz:

  • Belli detaylara hakim olmalısınız.

Rüyada siyah kıl kurdu görmek işinin ehli olan ve en tepedeki kişilerle hareket edip, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bokta beyaz kıl kurdu görmek kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, maddi sıkışıklık içinde kalacağına ve kimseden bir destek görmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kıl kurdu dökmek bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına inanılır.

Rüyada dışkıda kıl kurdu görmek bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine yorulur.

Rüyada kakada kıl kurdu görmek daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına, kazancın arttırılacağına inanılır.

Rüyada beyaz kıl kurdu görmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına yorulur.

Rüyada kıl kurdu görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz kıl kurt görmek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments