Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kurtçuk görmek

Rüyada siyah kurtçuk görmek

Rüyada siyah kurtçuk görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına işaret eder.

Rüyada siyah kurtçuk gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, kazançlı işler yapacağına, daha fazla gelir elde edeceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalettir.

Rüyada kurtlu siyah üzüm görmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada siyah kurt köpek görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz kurt görmek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işarettir.

Rüyada büyük siyah kurt görmek yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, hastaysa şifa bulacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına işaret eder.

Rüyada siyah ve beyaz kurt görmek mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah kurt köpeği görmek yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada siyah kurtçuk görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments