Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada değerli vazo görmek

Rüyada değerli vazo görmek

Rüyada değerli vazo görmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hayatını yoluna koymaya, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada değerli vazo gördüyseniz:

  • Teklif, öneri veya davetler alabilir, biraz da şaşırabilirsiniz.

Rüyada değerli vazo görmek niyetlendiği işlere gireceğine, huzur ve şifa bulacağına, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kırılan vazo görmek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi cam vazo görmek sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli vazo görmek çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çini vazo görmek çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada porselen vazo görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine, tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük cam vazo görmek dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah vazo görmek yapılan işin bol kazanç getireceğine, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments