Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah üzüm kurusu görmek

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, üzüntü veren bir durumun iyice araştırılıp çözüme kavuşturulacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına, umutların yıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah üzüm kurusu gördüyseniz:

  • Şu an birşey söylemezseniz, ileride bir beklenti içerisine giremezsiniz.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kuru üzüm görmek aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulur.

Rüyada kuru siyah üzüm görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine rivayet eder.

Rüyada kuru siyah üzüm almak çalışma hayatını kurtarmak amacıyla istenmeyen yollara girileceğine, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işaret eder.

Rüyada kuru üzüm dağıtmak düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, emeğinden hayır göreceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kuru kara üzüm görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, hanesindeki rızkın eksileceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına işaret eder.

Rüyada kuru üzüm leblebi yemek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments