Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kuru üzüm görmek

Rüyada siyah kuru üzüm görmek

Rüyada siyah kuru üzüm görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, hoş olaylar yaşayacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada siyah kuru üzüm gördüyseniz:

  • Aynı şeyler ilişkiler anlamında da geçerli olabilir.

Rüyada kuru siyah üzüm görmek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kuru üzüm görmek büyük paralar kazanılacağına, bu sayede iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, hasta ise daha kötüye gideceğine işaret eder.

Rüyada siyah üzüm kurusu görmek dedikoduların hat safhaya ulaşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına işarettir.

Rüyada kuru siyah üzüm yemek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuru siyah üzüm almak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine alamet eder.

Rüyada leblebi ve kuru üzüm görmek kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada çuvalla kuru üzüm görmek atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada üzüm kurusu yemek çok büyük kazançlar elde edileceğine, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments