Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah telefon bulmak

Rüyada siyah telefon bulmak

Rüyada siyah telefon bulmak girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sorunlarının artacağına, zor günlerden geçeceğine, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah telefon bulmak gördüyseniz:

  • Hayatınızı veya kendinizi değiştirmenize yardımı olacak kararlar alabilir veya karar almanızı gerektirebilecek gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada siyah telefon bulmak kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine delalettir.

Rüyada kaybolan telefonu bulmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, kötü ve zor günler geçireceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada yerde cep telefonu bulmak ezilmeden, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cep telefon bulmak kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, kısmetinin açılacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kayıp telefon bulmak zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu bulduğunu görmek fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, kişinin elindeki imkanları sevdiklerini mutlu etmek için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonunu kaybedip bulmak eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, işlerinde başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonu kaybedip bulmak ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, kazancın katbekat artacağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments