Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada susam yediğini görmek

Rüyada susam yediğini görmek

Rüyada susam yediğini görmek kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, göreceği destekten dolayı moral bulacağına, rüya sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına işarettir.

Rüyada susam yediğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin önerilerini bir yere kadar dinleyip, çelişkili durumlara yeni yaklaşımlar getirebilirsiniz.

Rüyada susam yediğini görmek kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına işarettir.

Rüyada susamış köpek görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada susam yemek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına inanılır.

Rüyada susam çiçeği görmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine işaret eder.

Rüyada susamlı simit yemek işlerinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, bereketli bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada susam görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada susam satmak hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz susam görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine ve üzüntü duyulacak bazı durumlar ve olaylarla karşılaşılacağına, kirasını ve faturalarını ödeyemez duruma düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments