Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah süs balığı görmek

Rüyada siyah süs balığı görmek

Rüyada siyah süs balığı görmek hayatının karışacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bunun için her gün şükredeceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah süs balığı gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler hayallerinizin gerçekleşmesi için atılmış ilk adım olabilir.

Rüyada siyah süs balığı görmek istediği zaman yeni işler kurabileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulur.

Rüyada bir sürü süs balığı görmek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, uğradığı zararı çok hayırlı bir şekilde telafi edeceğine delalet eder.

Rüyada süs balığı öldürmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada süs balıklarının öldüğünü görmek karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölü süs balık görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, yükseldikçe yükseleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde süs balığı görmek üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada çok süs balığı görmek çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeni bir şehre yerleşileceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada süs balığı almak onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments