Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölü süs balık görmek

Rüyada ölü süs balık görmek

Rüyada ölü süs balık görmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına, uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada ölü süs balık gördüyseniz:

  • Hareketlerinizle fark yaratabilirsiniz.

Rüyada ölü süs balık görmek başarılı bir insan olacağına, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına, çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine yorulur.

Rüyada ölü süs balığı görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada süs balığı kurtarmak işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş süs balığı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, parasız kalmaya alamet eder.

Rüyada canlı süs balığı görmek kötü durumlara düşeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada süs balığının öldüğünü görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada süs balığı satın almak bazı kaynakların tükeneceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada süs balık tutmak üzgün olacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments