Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah su içmek

Rüyada siyah su içmek

Rüyada siyah su içmek hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, kazancının ve zenginliğinin artacağına, yanlış kararlar vereceğine, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine alamet eder.

Rüyada siyah su içmek gördüyseniz:

  • Uzun süredir kafanızda olan konunun cevabını bulabileceksiniz.

Rüyada siyah üzüm suyu içmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, yeni kapılar açılacağına ve uzun sürecek bir birlikteliğe girileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına inanılır.

Rüyada siyah su içmek sermayesini kaybedeceğine, ekmeğinin verimli olacağına, rahat bir hayatın kapısının açılacağına yorulur.

Rüyada siyah çay içmek büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine işarettir.

Rüyada siyah süt içmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada siyah kola içmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, bir daha ölene kadar bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada su içmek kanmamak dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada üzüm suyu içmek hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, idealist davranacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar suyu içmek geçim sıkıntısının ve parasızlığın biteceğine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, rüyayı gören kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments