Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kola içmek

Rüyada siyah kola içmek

Rüyada siyah kola içmek size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, ruhunu güzelleştireceğine inanılır.

Rüyada siyah kola içmek gördüyseniz:

  • Bazı mallar edinebilirsiniz veya elinize para geçebilir.

Rüyada siyah kola içmek işlerinin büyüyeceğine ve çok iyi kişilerle iş ortaklıkları yapıp, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kana kana kola içmek rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada sarı kola içmek ancak etrafındaki insanların ısrarları ve destekleri ile yeni bir çalışmaya ya da projeye girileceğine, hainlik yapacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına yorulur.

Rüyada kola içmek karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına işarettir.

Rüyada buzlu kola içmek çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, çok zengin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah kola görmek sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, bazı zevklerinden geri kalacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş kola şişesi görmek mesleğinde gelebileceği en iyi noktalara geleceğine, moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, parasız kalacağına rivayet eder.

Rüyada kola sarılmak ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments