Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah süt içmek

Rüyada siyah süt içmek

Rüyada siyah süt içmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, bu ilişkinin devamında çok büyük bir karar alınacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada siyah süt içmek gördüyseniz:

  • Manipüle etmeniz veya olmadığı şekilde süslemeniz durumunda ise, güvendiğiniz destekler gelmeyebilir.

Rüyada siyah süt içmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına delalet etmektedir.

Rüyada süt içmek ve içirmek eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada eşinden süt içmek sahip olduklarının eksileceğine, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada keçi sütü içmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, kazancının ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada kendi göğsünden süt içmek şeytana uyacağına, doğru haber almaya, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada hazır süt içmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine rivayet eder.

Rüyada aslana süt içmek girilecek işte kazanılacak paranın iyi ir şekilde değerlendirilmesi sayesinde zorlukların kolaylıkla aşılacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, yakın bir zaman içinde bol kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada soğuk süt içmek aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments