Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birçok serçe görmek

Rüyada birçok serçe görmek

Rüyada birçok serçe görmek psikolojik olarak toparlanacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, takdir toplayacak işler yapacağına, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına inanılır.

Rüyada birçok serçe gördüyseniz:

  • Dinlemenizde fayda var.

Rüyada birçok serçe görmek her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına delalet eder.

Rüyada çok serçe görmek kazancını bu kişiden elde edeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına rivayet eder.

Rüyada elinde serçe görmek hayallerde değişiklikler olacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe tuttuğunu görmek yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına, kişinin kötü günler geçireceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada serçe kuşunu uçurmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, iş yeri sahibi olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada küçük serçe görmek hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işarettir.

Rüyada serçe parmağını kesmek huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, tehlikeye atılmaktan çekinmeyeceğine alamet eder.

Rüyada serçe topluluğu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments