Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah saksı görmek

Rüyada siyah saksı görmek

Rüyada siyah saksı görmek ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine, kişinin hayatında olumlu gelişmeler ve hayırlı yenilikler yaşanacağına, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, herkesin takdirini toplayacağına delalettir.

Rüyada siyah saksı gördüyseniz:

  • Bazı ani teklifler gittiğiniz yönü değiştirebilir.

Rüyada siyah saksı görmek daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, iyilik ve merhamet dolu bir kalbin sahibi olacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada saksıya su dökmek Allah’ın hayırlarından, lütuflarından ve iyiliklerinden nasiplenmeye, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek sulamak ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına rivayet eder.

Rüyada saksıda lale görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına, oynanan bir şans oyunu sayesinde zengin olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada saksıda çiçek açtığını görmek her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine inanılır.

Rüyada saksıda salatalık görmek evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada saksı ve toprak görmek kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıda yeşil biber görmek can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, aile hayatının bozulacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments