Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda yeşil biber görmek

Rüyada saksıda yeşil biber görmek

Rüyada saksıda yeşil biber görmek girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, itibar göreceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada saksıda yeşil biber gördüyseniz:

  • Aynı karmaşayı duygusal hayatınızda da yaşayabilirsiniz.

Rüyada saksıda yeşil biber görmek parasının ve malının artacağına, insanların takdirini kazanacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada saksıda biber görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına inanılır.

Rüyada saksıda acı biber görmek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, eldeki imkanların giderek azalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıya biber dikmek kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada saksıda süs biberi görmek amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine, daha fazla gelir sahibi olacağına, dünyasının bir anda değişeceğine işarettir.

Rüyada saksıda yeşil domates görmek erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçekler görmek hayırlı ve güzel işlere imza atılacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret eder.

Rüyada saksıda yeşil yaprak görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments