Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli kedi görmek

Rüyada mavi renkli kedi görmek

Rüyada mavi renkli kedi görmek ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, verimin kaçacağına, bundan hayır göreceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine işarettir.

Rüyada mavi renkli kedi gördüyseniz:

  • Uzak bir yere gitmenizi gerektiren durumlarda imkan varsa gitmemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mavi renkte kedi görmek sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, sadık ve zor durumlarda yanında olacak gerçek bir arkadaşa, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi renkli kedi görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada mavi renk bebek kıyafeti görmek yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi renkte kıyafet görmek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sadece kendisini değil ailesini ve tüm çevresini de kurtarıp herkese hayırlar yapan ve takdir gören bir kimse olacağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine delalettir.

Rüyada mavi renkte kapı görmek sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına, acı tecrübeler edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi renk terlik görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, geçim sıkıntısı yaşanmayacağına, hayatını her geçen gün zorlaştıracağına alamet eder.

Rüyada mavi renk çizme görmek sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments