Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renkli at görmek

Rüyada siyah renkli at görmek

Rüyada siyah renkli at görmek iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, gayretlerinin ödüllendirileceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, maddi ve manevi olarak zararlar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah renkli at gördüyseniz:

  • Bir yatırım yapmayı düşünüyorsunuz.

Rüyada siyah renk at görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarına yardım etmek için başka kişileri bulup onlarla çalışacağına, iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada siyah renkli at görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, büyük hatalar yapacağına, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyu renkli at görmek derdin sona ereceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renkli at görmek stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına, çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli at görmek girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına yorulur.

Rüyada sarı renk at görmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, sorunların yakında son bulacağına işaret eder.

Rüyada beyaz renk at görmek hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, işlerinin büyüyeceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi renkli at görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, hayallerine kavuşmaları için gereken şeylerin sağlanacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments