Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz renk at görmek

Rüyada beyaz renk at görmek

Rüyada beyaz renk at görmek bereketin ve verimin çoğalacağına, planlı ve programlı davranacağına bu sayede de istediği başarıyı ve kazancı da elde edeceğine, mutluluktan havalara uçacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renk at gördüyseniz:

  • Ardından her şey eski ritmine geri dönüyor.

Rüyada beyaz renk at görmek halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, çok iyi işler yapılacağına, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada kızıl renkli at görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli atlar görmek gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine delalettir.

Rüyada boz renkli at görmek helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, aksi takdirde çok üzüleceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet eder.

Rüyada renkli at görmek hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine işaret eder.

Rüyada sarı renkli at görmek büyük bir rahatlama yaşayacağına, çok yakın bir zaman içinde mutlu olacağı bazı haberler alacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah renk at görmek tazeleneceğine ve şifa bulacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına tabir olunur.

Rüyada koyu renkli at görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments