Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli at görmek

Rüyada yeşil renkli at görmek

Rüyada yeşil renkli at görmek hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, çevresinin genişleyeceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, elinin de bollaşacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil renkli at gördüyseniz:

  • Farklı alanlarda farklı kişilerin desteğini görebilir, yeteneklerinizi geliştirmek, belli eğitimler almak eğiliminde olabilirsiniz.

Rüyada yeşil renkli at görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Rüyada siyah renkli at görmek sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, aksiliklerin aşılacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına delalet eder.

Rüyada mavi renkli at görmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, desteksiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada gri renkli at görmek adını ve markasını daha geniş bir alanda duyuracağına, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine işaret eder.

Rüyada boz renkli at görmek söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli atlar görmek esenlik içinde olacağına, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına işarettir.

Rüyada sarı renkli at görmek günah ve suç işleyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada beyaz renk at görmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments