Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah renk at görmek

Rüyada siyah renk at görmek

Rüyada siyah renk at görmek kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına, kazançlı çalışmalar yapılacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah renk at gördüyseniz:

  • Ani iniş çıkışlarla karşılaşabilirsiniz.

Rüyada siyah renkli at görmek iş hayatında ortaya koyacağı projeler sayesinde önünün açılacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete yorulmaktadır.

Rüyada siyah renk at görmek maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli atlar görmek özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli at görmek bahtın açık olmasına, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk at görmek yeni işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, geçiminin zorlaşacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz renk at görmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada boz renkli at görmek kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine işarettir.

Rüyada gri renkli at görmek hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments