Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renkli at görmek

Rüyada mavi renkli at görmek

Rüyada mavi renkli at görmek sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, bereketli işler yapılacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli at gördüyseniz:

  • Plansız değişikliklerin istenmeyen sonuçları olabilir.

Rüyada mavi renkli at görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada mavi at görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada mavi gözlü at görmek sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet eder.

Rüyada mavi renk küpe görmek çok büyük başarılar kazanacağına, adının fesada karışacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına rivayet eder.

Rüyada mavi renk abiye giymek geçim derdine düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine rivayet eder.

Rüyada mavi renkte su görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renkli çorap görmek üzücü haberler alacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada mavi renk seçmek ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments