Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada peçete aldığını görmek

Rüyada peçete aldığını görmek

Rüyada peçete aldığını görmek çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına inanılır.

Rüyada peçete aldığını gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Rüyada peçete aldığını görmek bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz peçete vermek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, hem de zengin biri olacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine alamet eder.

Rüyada peçete satın almak bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işarettir.

Rüyada kirli peçete görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kağıt peçete görmek işlerinin düşeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına, kısmet alacağına yorulur.

Rüyada birinin peçete verdiğini görmek ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada boklu peçete görmek girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, her zaman karşılaşılan güzel şeylerin farkına varılacağına işarettir.

Rüyada siyah peçete görmek aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments