Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızartılmış patlıcan görmek

Rüyada kızartılmış patlıcan görmek

Rüyada kızartılmış patlıcan görmek üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, kurulan hayallerin yıkılacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına yorulur.

Rüyada kızartılmış patlıcan gördüyseniz:

  • Farkında olun ya da olmayın gerçekten dinlenmeye ihtiyacınız var.

Rüyada kızartılmış patlıcan görmek ticaret hayatına atılacağına, rekabet edebilme gücünün artacağına, hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada kızartılmış yumurta yemek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, masumluğunu ispat edeceğine, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamsi kızartıp yemek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık kızartıldığını görmek sıkıntılarının biteceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine inanılır.

Rüyada kızartılmış ekmek görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, günah işlemekten korunacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan kızartıp yemek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına, hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına delalettir.

Rüyada kızartılmış balık yediğini görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada kızartılmış biber görmek rüyayı gören kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına, malların çoğalacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments