Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kara patlıcan görmek

Rüyada kara patlıcan görmek

Rüyada kara patlıcan görmek hayatında yeni bir döneme başlayacağına, kimse ile tartışmayacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, İslam inancına uygun şekilde yaşamak için işini değiştireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işaret eder.

Rüyada kara patlıcan gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizi, aşk hayatınızı veya sosyal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda hareketlilik var.

Rüyada kara patlıcan görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına alamet eder.

Rüyada domates patlıcan görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada acı patlıcan yemek moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine alamet eder.

Rüyada patlıcan kabak görmek kısa süre içinde evlat sahibi olacağına ve herkes tarafından takdir göreceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada patlıcan biber közlemek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına inanılır.

Rüyada patlıcan ekmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan taşımak ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada patlıcan istemek mevki makam sahibiyken işten olunacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına işarettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments