Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah maymun görmek

Rüyada siyah maymun görmek

Rüyada siyah maymun görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada siyah maymun gördüyseniz:

  • Biraz gerilimli olabilirsiniz.

Rüyada siyah maymun görmek imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, kafa dağıtacağına, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kafeste maymun görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada maymun tarafından kovalanmak verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada minik maymun görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına yorulur.

Rüyada erkek maymun görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına alamet eder.

Rüyada maymunun muz yediğini görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada uyuyan maymun görmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymunun görmek karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments