Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maymunun görmek

Rüyada maymunun görmek

Rüyada maymunun görmek karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevinç ve mutluluk dolu günler yaşanacağına, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, başarıların çoğalacağına, zenginliğe kavuşulacağına, hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, canın sıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada maymunun gördüyseniz:

  • Dinlemeye, paylaşmaya veya tavsiyeler almaya istekli olmanız durumunda bilgilendirici konuşmalar söz konusu olabilir.

Rüyada maymun ve yavrusunu görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada oyuncak maymun görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir ortaklık ile hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok rahat bir şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada maymun sevdiğini görmek güzel bir evliliğe, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına alamet eder.

Rüyada maymun dövmek sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına inanılır.

Rüyada maymun ve köpek görmek şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, düzenin kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada renkli maymun görmek zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, sıkıntılarının yerini çok mutlu ve sevinçli haberlere bırakacağına, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına delalet etmektedir.

Rüyada maymunun işediğini görmek yaşamının yoluna gireceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada dev maymun görmek tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, aldığı güzel haberin kısa süreceğine, işlerinin çok sıkıntılı bir duruma düşeceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments