Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah kurdele görmek

Rüyada siyah kurdele görmek

Rüyada siyah kurdele görmek ihanet göreceğine, evli ise istediği ve arzu ettiği şeylere kavuşacağına, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, geçecek güzel bir ömre, hayattan istediği mutluluğu ve hazzı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kurdele gördüyseniz:

  • Ciddi bir organizyon ya da iş birliği hayatınıza yeni seçenekler sunabilir.

Rüyada siyah kurdele görmek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, rüya sahibinin yakın bir zamanda çok büyük ve ağır bir hastalığa yakalanabileceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurdeleli alyans görmek zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kurdeleli yüzük görmek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdeleli altın bilezik görmek kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, kazançlı işlere girmenin yollarını bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kurdele görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, kudretli ve hikmetli kimse olacağına alamet eder.

Rüyada mor kurdele görmek elinin bolluk ve bereket göreceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada kurdele çözmek onlarla birlikte hareket edeceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına işarettir.

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, ekmeğine leke süreceğine, hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments