Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor kurdele görmek

Rüyada mor kurdele görmek

Rüyada mor kurdele görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, fakirlik ve yokluk göreceğine, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, huzur dolu günler geçireceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mor kurdele gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki bir kişi size yararlı olabilir.

Rüyada mor kurdele görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, biraz olsun hafifleyeceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına işaret eder.

Rüyada mavi kurdele görmek kısa sürede büyük aşama kaydedeceğine, sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kırmız kurdele görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, tartışmalı durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada mavi kurdeleli altın görmek rahat ve kolay şekilde harcama yapacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada renkli kurdele görmek kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı kurdele bağlamak maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, kendini insanlara yardım etmeye adayacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına inanılır.

Rüyada kırmızı kurdeleli bilezik görmek kişinin hayırlı yollara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına yorulur.

Rüyada belinde kırmızı kurdele görmek tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments