Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdeleli alyans görmek

Rüyada kurdeleli alyans görmek

Rüyada kurdeleli alyans görmek başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine, bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Rüyada kurdeleli alyans gördüyseniz:

  • Belli iş ya da projelerin tamamlanması ya da belli hedeflere ulaşılması anlamında kendinize güvenebilirsiniz.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına alamet eder.

Rüyada kurdeleli alyans görmek iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, uzun yaşayacağına, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil kurdele görmek ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, gözyaşlarının dineceğine, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada belinde kırmızı kurdele görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, yıpranacağına, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada sarı kurdele görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, yaşamının tazeleneceğine, yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurdeleli yüzük görmek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada kurdele görmek mal ve mülk sahibi olmaya, kişinin dertlerinden, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına delalet eder.

Rüyada nişan kurdelesi görmek kişinin tek başına kalacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments