Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurdele görmek

Rüyada kurdele görmek

Rüyada kurdele görmek kötü yollara gireceğine, dertlerin çözüme kavuşacağına, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, birçok sıkıntıya iyi geleceğine ve çok daha kötü durumlara düşmekten kurtaracağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, ana baba duası alınması ile güzel bir işe ortak olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Rüyada kurdele gördüyseniz:

  • Herkes diğerininkini yararsız bulacağı için, ilişkileri yıpratmanın bir anlamı olmayabilir.

Rüyada kurdele görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı kurdeleli yüzük görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada pembe kurdele görmek uzun zamandan beri tekrar eden zararların düzeltileceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada makasla kurdele kesmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına yorulur.

Rüyada kırmızı kurdele almak alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı kurdele kesmek atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı nişan kurdelesi görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı kurdeleli alyans görmek çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments