Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah köpek ısırması görmek

Rüyada siyah köpek ısırması görmek

Rüyada siyah köpek ısırması görmek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, saadetinin yükseleceğine, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada siyah köpek ısırması gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada siyah köpek ısırması görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, her zaman kötülük için çalışacağına yorulur.

Rüyada ısıran siyah köpek görmek ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, sorunların üstesinden geleceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah bir köpek tarafından ısırılmak uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada siyah köpek tarafından ısırılmak geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine ve daha önce hiç yaşamadığı kadar özel duyguları yaşayacağına, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına alamet eder.

Rüyada kurt köpeği ısırması görmek adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ısıran köpek görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına işaret eder.

Rüyada başka birini köpek ısırırken görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırılmak ters giden bir durumla karşılaşılacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments