Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ısıran köpek görmek

Rüyada ısıran köpek görmek

Rüyada ısıran köpek görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, ardından yeni bir işe gireceğine, hiçbir zaman mutsuz olmayacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine delalettir.

Rüyada ısıran köpek gördüyseniz:

  • Bazı iş bağlantılarınızın sonuçları istediğiniz gibi olmayabilir.

Rüyada yavru köpek tarafından ısırılmak eski enerjisini bulacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini köpek ısırması görmek bedeninin şifaya kavuşacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını köpek ısırması görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada köpek tarafından elinin ısırıldığını görmek gülen yüzünün solacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz köpek ısırması görmek hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, dostlarını da iyi seçeceğine işarettir.

Rüyada bir köpek tarafından ısırıldığını görmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada köpekler tarafından ısırılmak çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına delalet eder.

Rüyada ısıran köpek görmek zor durumda olanın da halinin gittikçe kötüleşeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments