Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynı bardaktan içmek

Rüyada aynı bardaktan içmek

Rüyada aynı bardaktan içmek giderlerin artış göstereceğine, bolluk içinde yaşamaya, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, kendisi için mal mülk alacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Rüyada aynı bardaktan içmek gördüyseniz:

  • O nedenle tartışma ortamlarından uzak durmaya bakın.

Rüyada aynı bardaktan su içmek çok büyük yenilikler yapacağına, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına inanılır.

Rüyada aynı bardaktan çay içmek dertlerinden arınacağına, kişinin afiyette kalacağına, hak yemeyeceğine işarettir.

Rüyada aynı bardaktan içmek eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aynı kaptan su içmek yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına işaret etmektedir.

Rüyada bardaktan çay içmek çok büyük işlere adın yazdıracağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, toplum içindeki değerinin artacağına işaret eder.

Rüyada bir bardaktan su içmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, bunalıma gireceğine rivayet eder.

Rüyada bardaktan kana kana su içmek kötü olaylar ile karşılaşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine inanılır.

Rüyada yarım bardak çay içmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments