Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aynayı temizlemek

Rüyada aynayı temizlemek

Rüyada aynayı temizlemek sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, aile hayatının her geçen gün daha da güzelleşeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, hidayete ermeyi de başaracağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine işarettir.

Rüyada aynayı temizlemek gördüyseniz:

  • Bazı seçimler yapmak için kendinizi zorlamak zorunda değilsiniz.

Rüyada ayna temizlemek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, daha çok iş yapacağına delalettir.

Rüyada aynayı temizlemek çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, elinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada kendi yüzünü aynada görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, dertlerinin sona ereceğine işarettir.

Rüyada aynalı sandık görmek sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aynada kendine baktığını görmek zenginlik kazanacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde ayna görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada aynadan birini görmek sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments