Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ayna görmek

Rüyada gökyüzünde ayna görmek

Rüyada gökyüzünde ayna görmek kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, para yatıracağına ve zarar edeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bihaber olduğu konularla ilgili doğru ve kesin bilgilere ulaşacağına, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, aradığı aşkı bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde ayna gördüyseniz:

  • Yanlış sunumlar işle ilgili problemler yaratabilir.

Rüyada gökyüzünde ayna görmek birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayna sildiğini görmek zorlukların geride kalacağına, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayna silmek yol yordam öğretileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok güzel ayna görmek el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına alamet eder.

Rüyada ayna takmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, içinde bulunulan durumun düzeltileceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine rivayet eder.

Rüyada aynada yaşlandığını görmek umduğunu bulamayacağına, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayna karşısında süslenmek yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının aynaya baktığını görmek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, işlerdeki karın artacağına, yüksek tahsil yapacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments