Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Rüyada arabanın dikiz aynasının kırıldığını görmek kazancını iki kat arttıracağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, elinin sıkışacağına rivayet eder.

Rüyada dikiz aynasının kırıldığını görmek bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dikiz ayna görmek sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dikiz aynası görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, borcunu ödeyeceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine yorulur.

Rüyada arabanın aynasının kırıldığını görmek kazancının tükenmeyeceğine ve kalıcı olacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada arabanın camının kırıldığını görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada arabanın kırıldığını görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet eder.

Rüyada ayna kırılmak sorun üstüne sorun yaşanacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine, hastalıkların uzak duracağına, rüya sahibinin her zaman en iyisi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments