Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah iri böcek görmek

Rüyada siyah iri böcek görmek

Rüyada siyah iri böcek görmek başarının adım adım yaklaşacağına, hevesinin kursağında kalacağına, başarısının düşeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, hayallerinin suya düşeceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah iri böcek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın yapması olası olan teklifleri kabul etmemelisiniz.

Rüyada siyah iri böcek görmek duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, aksi halde büyük bir zarar uğranabileceğine, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine yorulur.

Rüyada iri böcek görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada iri hamam böceği görmek kendisini iyi hissedeceğine, yanlış anlaşılmalara mahal veren yaşantısına çeki düzen vermemesi halinde mevcut işinden de olacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri siyah köpek görmek büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada iri siyah erik görmek cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iri siyah zeytin görmek duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına işaret eder.

Rüyada iri siyah göz görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına, bir sebeple bir an önce durumu düzeltmesi gerektiğine ve eğer düzeltmezse yakın bir zaman içinde bazı kötü olaylar yaşayacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada iri siyah üzüm yemek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, her anlamda güçleneceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments