Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah ince yılan görmek

Rüyada siyah ince yılan görmek

Rüyada siyah ince yılan görmek iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, önemli ve büyük adımlar atacağına, iyi insanlar ile birlikte olunacağına, ağız tadının yerine geleceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada siyah ince yılan gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi hediyeler söz konusu olabilir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına tabir olunur.

Rüyada ince siyah yılan görmek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine işaret eder.

Rüyada siyah ince yılan görmek dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, büyük aksilikler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada ince uzun siyah yılan görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine, işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada siyah ince çorap görmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, büyük bir aşk yaşayacağına yorulur.

Rüyada siyah ince çorap giymek yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine işaret eder.

Rüyada ince siyah çorap görmek işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ince küçük yılan görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, bir sebeple çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments