Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince küçük yılan görmek

Rüyada ince küçük yılan görmek

Rüyada ince küçük yılan görmek yaşamdaki küçük mutlulukların farkına varılacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına delalettir.

Rüyada ince küçük yılan gördüyseniz:

  • İletişimi hızlandırmanız yeni seçeneklerin farkına varmanızı sağlayabilir.

Rüyada ince küçük yılan görmek çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, rüyayı gören kişinin, ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sarı ince uzun yılan görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz ince yılan görmek tamamen içine kapanacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına yorulur.

Rüyada uzun ince yılan görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, ağız tadının da kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ince yılan görmek sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah ince uzun yılan görmek geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına inanılır.

Rüyada ince yılanlar görmek yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işarettir.

Rüyada ince sarı yılan görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek kimsenin yapmak istemeyeceği ancak çok kazanç getirecek çalışmalara imza atacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine ve bu sayede daha üst mevkilere çıkma şansı yakalayacağına, karşısına kötü kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments