Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş siyah fare görmek

Rüyada ölmüş siyah fare görmek

Rüyada ölmüş siyah fare görmek kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına inanılır.

Rüyada ölmüş siyah fare gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin olurunu sağlama çabalarınızda artış olabilir.

Rüyada siyah fare yavrusu görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı işler yaparak büyük kazançlar elde edeceğine, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş siyah fare görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz siyah fare görmek sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine ve çok mutlu olacağı bir hayata adım atacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare sevmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, büyük anlaşmalar gerçekleştireceğine ve çok zengin olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada siyah küçük fare görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir sürü siyah fare görmek kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, mutlu günler yaşanacağına alamet eder.

Rüyada siyah lağım faresi görmek hiç istemediği işlere gireceğine, uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments