Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erik yemek

Rüyada siyah erik yemek

Rüyada siyah erik yemek anne babayla tatsızlık yaşanacağına, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada siyah erik yemek gördüyseniz:

  • Arkaya bakmadan ilerlemelisiniz.

Rüyada siyah erik yemek görmek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına işarettir.

Rüyada siyah kuru erik yemek uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah erik yemek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına işarettir.

Rüyada siyah erik toplamak işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada siyah erik almak kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah erik ağacı görmek derdin sona ereceğine, arzuların yerine geleceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine işaret eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, tatsızlık olacağına, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments