Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erik toplamak

Rüyada siyah erik toplamak

Rüyada siyah erik toplamak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sermayesini kaybedeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına inanılır.

Rüyada siyah erik toplamak gördüyseniz:

  • Yeni şeyler deneyebileceğiniz, yeni kültürler tanıyabileceğiniz veya yeni yerler görebileceğiniz fırsatlar yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada siyah erik toplamak makamının artacağına, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, başarılar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil erik yemek toplamak gittiği yolda yalnız kalacağına, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, zenginlik sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada büyük erik toplamak üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, yaşam şartlarının düzeleceğine, yaşanan bazı aksilikler nedeni ile morali bozuk olan rüya sahibinin kendisini toparlayarak işinin başına döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan sarı erik toplamak huzursuz geçen günlerin biteceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına alamet etmektedir.

Rüyada bahçeden erik toplamak gün sayacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil erik topladığını görmek attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada daldan erik toplamak mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments