Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah erik almak

Rüyada siyah erik almak

Rüyada siyah erik almak işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, çok güzel günler geçireceğine, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, rüya sahibinin yalnızlaşacağına alamet eder.

Rüyada siyah erik almak gördüyseniz:

  • Ziyaretler veya kısa mesafeli yolculuklar söz konusu olabilir.

Rüyada siyah erik yemek hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet eder.

Rüyada iri siyah erik görmek bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, günahlarına tövbe edeceğine, çok başarılı ve zengin birisi olacağına tabir olunur.

Rüyada ağaçtan siyah erik toplamak iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, sorunların üstüste geleceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına yorulur.

Rüyada siyah erik toplamak daha fazla gelir elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada siyah iri erik görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, çok büyük borçlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah erik görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına delalet eder.

Rüyada siyah erik yediğini görmek daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah erik ağacı görmek uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine, hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments