Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah elma yemek

Rüyada siyah elma yemek

Rüyada siyah elma yemek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada siyah elma yemek gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Rüyada siyah elma yemek yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına delalet eder.

Rüyada siyah elma görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine inanılır.

Rüyada oruçlu iken elma yemek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada dalından elma alıp yemek kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına işarettir.

Rüyada acı elma yemek ileride saygın bir kimse olacağına, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, dolayısıyla geleceğine değer katacağına alamet eder.

Rüyada elma armut yemek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada elma yemek ve toplamak iş aramak ve bu süre zarfında cepten yemek zorunda kalınacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, çok sağlıklı olunacağına, evliliklerde de sudan bahanelerle çıkacak tartışmalara ve kişinin sinirlerine hakim olmakta zorlanacağı bir süreç yaşayacağına yorulur.

Rüyada sarı elma yemek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments